American Clay

Kleipleister, duurzame afwerking voor wand en plafond, geschikt voor elk interieur.


Naturally Beautiful Walls

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor American Clay. Met dit kwalitatief zeer hoogwaardige kleiproduct kunnen alle wanden en plafonds in ruimtes worden afgewerkt. De pleisters bieden een duurzaam, milieuvriendelijk en gezond alternatief voor chemisch gebonden pleisters, behang en verf.

 

Het enthousiasme over deze bijzondere wandafwerking komt door de unieke eigenschappen en de toepasbaarheid ervan. Wat zijn de voordelen van American Clay?

 

Deze prachtige wandafwerking reguleert van nature de luchtvochtigheid in de ruimte, het absorbeert geurtjes en neutraliseert de statische lading van apparatuur. Een ruimte met American Clay straalt een natuurlijke rust uit, het is schimmelwerend en 100% natuurlijk. De pleisters zijn bovendien kleurvast, hebben een rijke structuur en zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren.

 

American Clay creëert natuurlijke schoonheid in het interieur ten gunste van ieders gezondheid en het welzijn van onze mooie planeet.

 

'Een groot voordeel is het gezonde binnenhuisklimaat wat kleipleister creëert door de natuurlijke eigenschappen. Je voelt het verschil'.

 

Pleister van klei heeft een unieke schoonheid in beleving en in het uiterlijk. Met de verschillende afwerkingsmogelijkheden en de eindeloze texturen die te creëren zijn is elke gewenste uitstraling en kleur nu mogelijk.

 

Het is zeer sterk, geeft niet af, is kleurecht en er komt geen zand vanaf.

Terug...

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven