OHRB

OHRB wit

Een harmonieuze woning, nu voor iedereen bereikbaar.

Na jarenlang onderzoek en tests kunnen wij u trots onze woningharmonisator de OHRB presenteren.

ORHB staat voor Optimal Haromiser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning.

De OHRB schittert door haar eenvoud. Door gebruik te maken van organische materialen zijn we in staat geweest om met de OHRB een oer energie in uw woning tot stand te laten komen. Wanneer de OHRB in een geaarde wandcontactdoos wordt aangesloten, zal er direct al een voelbare verandering plaatsvinden. Veel mensen ervaren een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring zal het een paar minuten tot een paar uur duren voordat de woning in balans is gekomen.

De bewoners van een met een OHRB gebalanceerde woning, komen over het algemeen makkelijker in slaap en worden uitgerust wakker. Dit komt door een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke- of positieve en negatieve energie).

De meeste ontstoorproducten zijn gebaseerd op het weghalen van negatieve- of juist het toevoegen van positieve energie, de OHRB zorgt voor een perfecte balans van de positieve en de negatieve energie.

 

Hoe werkt de OHRBohrb wand

Electriciteit en draadloze verbindingen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dat zou ook niet gewenst zijn, want het heeft ons veel gebracht. De keerzijde hiervan is echter dat elektro-magnetische vervuiling ook een steeds grotere plaats inneemt. Deze vervuilingen werken verstorend op de natuurlijke energiebanen die de mens nodig heeft en elektrostress vormt een steeds grotere ziekmakende factor binnen onze maatschappij.

Onze woning is op nagenoeg alle plekken voorzien van electriciteitsleidingen. Deze leidingen lopen kris kras door de woning en zijn tegenwoordig ernstig vervuild. Wanneer je dit zichtbaar maakt op een oscilloscoop of hoorbaar maakt via een speciale meter valt dit direct op.

De oorzaak hiervan moet gezocht worden in onder andere dimmers, elektronische transformatoren (halogeenlampjes), schakelende voedingen (opladers laptop of mobiele telefoons), slimme kilowatt uur meters en apparatuur die het elektranet gebruikt om informatie over te verzenden (powerlan). Naast de directe vervuilingen via het elektranet zijn ook de vervuilingen van zendmasten en draadloze apparatuur in onze woning aanwezig.

De OHRB is onder andere gevuld met Anchi kristallen. Door de OHRB in een wandcontactdoos te plaatsen, worden deze kristallen op een unieke manier in contact gebracht met de elektrische installatie. Hierdoor dringt de informatie (resonantie) van de kristallen als het ware door in de electriciteitsleidingen. De leidingen geven deze resonantie weer af aan de muren, vloeren en plafond van de woning, waardoor er een perfecte balans ontstaat. Een soort oer energie. De OHRB haalt dus geen energie weg, buigt het niet om, verstrooit het niet, maar harmoniseert.

 

Verkrijgbaar in de webshop.

 

OHRB

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven