Babyfoons

U kent dat wel. U zit lekker op de bank en plotseling hoort u via de babyfoon uw kleine engel huilen.
U rent naar boven en komt tot de ontdekking dat de kleine geen vieze luier heeft, geen voeding wil en alleen maar wil huilen. Hoe komt dat toch?


Babyfoon

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
Een babyfoon is een apparaatje waarmee het geluid van een baby in een ander vertrek te beluisteren is. Een babyfoon bestaat uit twee delen, de zender met ingebouwde microfoon en de ontvangermet luidspreker. De overdracht ging vroeger meestal via het lichtnet, maar tegenwoordig worden radiogolven gebruikt. Als er meerdere babyfoons in de buurt zijn, kan het voorkomen dat de apparaten elkaar storen of dat het geluid van de baby ergens anders te horen is.
Sommige babyfoons schakelen pas aan, als het geluid een bepaald niveau bereikt, dus wanneer de baby gaat huilen. Er zijn ook uitvoeringen waarbij iets terug gezegd kan worden, en ook zijn er met een videocamera(al dan niet voorzien van infraroodbeeld).
 
Terug naar de kleine. Zou het niet kunnen zijn dat al die straling invloed heeft op de kleine. Invloed op de cellen die volop in ontwikkeling zijn en erg gevoelig voor verstoring.
Wetenschappelijk onderzoek is duidelijk: babyfoons die microgolven gebruiken, of DECT-signalen zoals bij een gsm, kunnen schadelijk zijn voor uw baby. Want die is extra kwetsbaar voor die radiogolven.
König maakt veilige babyfoons zonder straling. Het analoge signaal is volledig onschadelijk. U weet dus écht zeker dat uw ukkepuk veilig ligt te slapen.
 
Klik hier om naar de shop te gaan

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven