Bouwbiologisch advies

Uitgebreid bouwbiologisch advies, per uur

Maak een afspraak met ons om u te laten adviseren hoe uw huidige of toekomstige woning of werkplek gezond, comfortabel en mooi te maken. Wij kijken vanuit de integrale bouwbiologische visie hoe verbetering aan te brengen of een gezondere aanpak te kiezen. Daarbij kijken we vooral naar binnenmilieu, isolatie, wandopbouw, warmtevoorziening, groendaken, en natuurlijk de afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Voor stralingspreventie verwijzen wij naar de zeer specialistische stralingsmeting.

 

Ons bouwbiologisch advies is bedoeld om u te helpen gezonder te wonen en werken, binnen en buiten het gebouw, om zo uw leefsituatie te verbeteren en uw ecologische voet afdruk te verminderen.

 

We komen bij u thuis of op uw werkplek om de situatie te bekijken of samen met u de plannen voor een nieuwbouw of verbouw door te nemen.

Het tarief voor dit gesprek is € 75,00 exclusief 21% btw per uur. De voorrijkosten bedragen € 0,40 exclusief 21% btw per kilometer. Binnen een straal van 50 km rondom Etten-Leur worden geen voorrijkosten berekend.

 

Het eerste uur is gratis.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven