Celstress

Electrostress is een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid en vitaliteit. De

toenemende straling is een belasting voor de cellen van ons lichaam. Draadloze netwerken, laptops, Iphones, dect telefoons, ons organisme krijgt het steeds meer te verduren. We kunnen de straling gaan meten in termen van hoog – of laagfrequente golven maar eigenlijk weten we al op voorhand wat we zullen vaststellen. Overal worden we omringd door electrostress.
De hoofdvraag is echter, wat doet die straling met mijn gezondheid? Hoe worden mijn cellen aangetast en in welke mate? 
Dat is meetbaar!

Het celmembraan waar de ionenkanalen zich bevinden om de energie te laten stromen wordt onder invloed van electrostress gesloten, waardoor de weerstand verhoogt. Hierdoor verhoogt de totale celweerstand van ons lichaam met als gevolg een verlaagde energiestroom. Verdere gevolgen van electrostress op ons lichaam zijn eminent en worden door therapeuten steeds vaker vastgesteld.

 

Metingen

Hoe kunnen we de celstress meten? We meten met een Electroaccupunctuurmeting, waarvan de oorsprong ligt in de EAV (Electro-accupunctuur naar Voll); waarna we een belasting van electrostress toevoegen om de veranderingen te meten in de celweerstand en je persoonlijke reactie vast te stellen op electrostress.
Belastingen die we meten zijn een mobiele telefoon, een electriciteitskabel of een andere factor. Op die manier kunnen we voor iedere persoon vaststellen hoe hij of zij reageert op electrostress en hoe gevoelig uw lichaam is voor straling.
Deze onderzoeken zijn uit te breiden met allerlei soorten van materialen waarvoor iemand gevoelig kan zijn. Het bepalen van de mate van Celstress geeft ook een idee over de vitaliteit van de persoon. Op basis van deze meting kan gelijktijdig gekeken worden naar mogelijke oplossingen op het gebied van Elektrostress.
 
De kosten hiervoor bedragen € 50,00 per halfuur.
 

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven