Ervaringen van cliënten

Hieronder staan ervaringen van mensen die onze hulp en expertise hebben ingeroepen.

Heeft u ook een ervaring met Prevent Care Woonbiologie, plaats dan gerust een reactie.

Anoniem

Zwijndrecht is niet de meest gezonde omgeving om te wonen. Vandaar dat we al jaren bezig zijn om binnen bepaalde grenzen een zo gezond mogelijke leefomgeving te maken.
Zo kwam mijn man op de site van bouwbioloog Richard. Na meting door Richard in alle vertrekken bleken alle stralingswaarden extreem hoog te zijn.( volgens de standaard van een groep artsen, wetenschappers en bouwbiologen SBM 2015).
Hebben op zijn advies de memonizer combi geplaatst. Na een nieuwe meting 3 maanden later bleken de waarden sterk positief tot goed veranderd te zijn.
Dat was te merken in huis. Een rustig gevoel bij onszelf en veel minder stof. Daar zijn we heel blij mee.
Verder hebben we ook nog de Memon waterfilter plus geïnstalleerd. Daardoor drinken we nu mooi zuiver water. Voor de installatie hadden we een paar kannen “oud” water gevuld. En na installatie een proeverij gehouden. Het verschil was echt heel goed te proeven en we genieten er nog dagelijks van.

Aangezien ik al 30 jaar kamp met heel veel klachten kwam ik via Richard ook bij Rian terecht ( praktijk voor orthomoleculaire en integrale geneeskunde). Via een vragenlijst die je thuis invult en ter plekke een handscan kreeg ik binnen enkele minuten op de computer een beeld van mijn gezondheid. Ongelooflijk hoe duidelijk alle zwakke punten in beeld kwamen.
Dan komt de kennis van Rian in beeld om door te vragen en te bepalen waarmee er gestart zou kunnen worden. Voeding en leefstijladviezen en ook hulp van infoceuticals en voedingssupplementen. Zij doet dit op een luisterende rustige en vooral kundige manier gebaseerd op wetenschappelijke feiten. En belangrijk met een betaalbaar en duidelijk kostenplaatje.
Zoals met alle verslechteringen merk je dat nauwelijks omdat het steeds met kleine stapjes achteruit gaat en je jezelf ongemerkt aanpast. Totdat het ineens doorslaat. Zo gaat het ook met verbeteringen. Ze gaan langzaam en opeens constateer je dat je echt veel lekkerder in je vel gaat zitten.
Dat probeer ik (met een beetje hulp) vol te houden.

Thanks Rian /Richard

Anoniem

In 2018 werd aan de zijgevel van mijn woning een zinken beplating aangebracht. Een paar dagen nadat de werkzaamheden waren afgerond werd ik misselijk. De misselijkheid werd steeds erger totdat ik flink ging braken. Zelf had ik meteen het gevoel dat het aan de zinken wand lag, want het leek wel alsof er stroom door mijn lichaam liep. Ik heb het een maand aangekeken, heb in die tijd ook elders geslapen, ben met vakantie geweest, maar telkens als ik terugkeerde naar mijn huis begonnen de klachten weer. Via familie werd ik op Richard geattendeerd. Hij kon gelukkig snel langskomen, want ik was ten einde raad omdat ik niet meer in mijn eigen huis kon zijn. De metingen van Richard wezen al snel op de boosdoener: de zinken beplating aan de zijgevel. De zijwand, twee verdiepingen groot, was als een antenne gaan functioneren. Gelukkig was de oplossing simpel, namelijk het aarden van de beplating met een aardpen. Nadat dit gebeurd was kwam de situatie in huis tot rust en kon ik weer thuis zijn.

Ik ben Richard daar nog steeds zeer dankbaar voor.

H. van Wettum

De reden dat wij op zoek gingen naar een woonbioloog was omdat er een zendmast werd geplaatst op 500 meter van ons huis. Wij wilden graag weten wat het stralingseffect hiervan was. Via internet kwamen wij bij Richard Bruijne terecht. Tijdens zijn bezoek legde hij helder en duidelijk uit wat hij ging doen. Er werd op elektro-magnetische en stralingsvelden gemeten, zowel op laag- en hoogfrequent, met diverse apparatuur. De ronde duurde ruim een uur en er werd vakkundig uitgevoerd. Het eerste wat er uitkwam dat wij geen enkele last hadden van de zendmast! Dit kwam omdat wij in een Fins houten huis wonen tussen de bomen die adequaat straling tegenhouden.
Tot onze verrassing waren er echter wel een aantal andere zaken die storing in huis bleken te geven waar wij ons totaal niet bewust van waren. De belangrijkste waren de stekkerdozen met schakelaar en dat waren er nogal wat! Deze gaven een sterk laagfrequent elektrische veld, waar je heel moe van word. Ook de stopcontacten naast het bed bleken een storingsveld te creëren wat op den duur je slaap beïnvloeden. Ook wees hij ons op metalen staande lampen naast de bank die een sterk veld gaf. Tevens kregen wij de tip opladers altijd uit het stopcontact te halen omdat ook dit een sterk veld geeft. Na de meting werd alles doorgesproken en adviezen gegeven hoe e.e.a. op te lossen. Tevens kregen wij een paar weken later nog een uitgebreid rapport.
We hebben om te beginnen alle stekkerdozen vervangen en ook de andere adviezen opgevolgd. We merkten daarna dat het wel degelijk effect had. De moeheid die wij alsmaar voelden ( maar niet echt snapte waar die vandaan kwam) verdween en wij voelden ons ook veel prettiger in huis.

Wij zijn blij dat we Richard de meting hebben laten doen en wij bevelen hem echt van harte aan.

Lieven van Walleghem

Ik ben heel tevreden over de heer Richard Bruijne van Prevent Care Woonbiologie.

Ik heb door hem een stralingsonderzoek in mijn woning laten doen. Dat deed hij heel goed, professioneel en grondig, met 3 verschillende professionele stralingsmeters. Hij deed niet alleen het stralingsonderzoek, maar gaf ook telkens aan wat hij precies ging meten met alle bijhorende uitleg en raadgevingen. Op zijn aanraden kocht ik van hem de "memonizer combi", een apparaat dat de schadelijke stralingsbelasting binnenshuis neutraliseert. Als bewijs van de werking van het apparaat kwam Richard enkele maanden daarna terug om alles (gratis) te hermeten, en een rapport op te maken met cijfers over de verschillende soorten metingen in mijn woning voor en na gebruik van de memonizer combi. De stralingsvervuiling was inderdaad merkelijk minder geworden door het apparaat.

Richard is een vriendelijke en deskundige man met veel geduld. Door mijn angststoornissen stel en stelde ik achteraf (via facebook chat) nog geregeld vragen wanneer ik bang werd en word over blootstellingen aan stralingen, ook buitenshuis. Telkens is hij bereid deskundig te antwoorden en mij gerust te stellen , wat voor mij van zeer groot belang is.
Ik beveel Richard Bruijne en zijn onderneming Prevent Care Woonbiologie dus ten zeerste aan.

Lieven Van Walleghem

Anoniem

Aanvulling op anoniem hieronder: de kat drinkt sinds installatie van memon water+filter nu graag direct uit het kraantje buiten (voorheen liefst uit plasjes regenwater buiten), de planten zien er groener/gezonder uit en maken veel nieuwe scheuten, en een probleempje met huiduitslag in het gezicht begint na 11 jaar langzaam weg te trekken. De investering dus ruimschoots waard.

Anoniem

Hoi Richard,

De memonizerWATER Plus werkt fantastisch! Water is zachter/neutraler van smaak en onze waterkoker is zich aan het ontkalken ;-)
Mooiste was nog wel het pannetje waarin we altijd eieren koken, de kalkaanslag aan de binnenkant moest er altijd met een schuursponsje uit, dat gaat nu vrij vlot met de afwasborstel!
Na het douchen voel je je echt verkwikt doordat je in de douchecel niet meer de slechte deeltjes uit het water inademt.
Kortom bedankt!

Yvonne Boot

Beste Richard en Rian,

Sinds ik de Memon thuis heb, merk ik dat het water veel lekkerder smaakt en dat de lucht een stuk zuiverder is (minder stoffig). Tevens geeft het een veilig gevoel er alles aan te doen om zo gezond mogelijk te leven; voor je eigen gemoedsrust. Onze kat heeft geen last meer van eczeem sinds 2 weken na het plaatsen van de Memon: toeval?? Nu ik op mijn praktijk ook de Memon heb, drinken we hier ook lekkerder water en is de hoge binnenkomst van straling sterk gereduceerd; beter voor mij maar ook voor mijn fysiotherapie-patienten. Hier is het helemaal stoffig wegens uitkleden/handdoeken; deze stofje zakken nu direkt naar beneden en zo kun je ze gemakkelijk opswifferen of stofzuigen. Op je werkplek ben je toch de hele dag, dus ook hier wil ik me veilig en schoon voelen. Niet te vergeten de stralingsweerders voor de telefoon: ik merkte gelijk wanneer de sticker eraf was; mijn oor werd weer warm! Heeft er trouwens wel lang opgezeten hoor. Heb weer gauw een nieuwe besteld!

Met vriendelijke groeten,
Yvonne Boot, Fysiotherapie Kluiskenshof

Yvonne Lewin

Ik had vorige week twee dames vijf nachten te logeren (deden een spirituele cursus bij Roy Martina) en een van de twee is buiten gewoon gevoelig. Kan in hotels nooit slapen, voelt alle energieen nog van vorige gasten. En bij mij.... geslapen als een roos, dankzij ontstoord huis. Leuk he?

Yvonne Lewin

Marieken de Lange

Het was een zonnige dag dat Richard een heleboel interessante dingen kwam vertellen over de Memon. Zo interessant dat ik nu al niet meer weet wat het allemaal was, maar voor mij is het volgende blijven hangen; er bestaat heel veel straling in een huis en ‘de stekker’ neutraliseert dit. Hierdoor ga je een betere sfeer in je huis krijgen en kun je dit voelen aan verschillende dingen. Mij spraken de gezondheidsaspecten erg aan, en ook voor mijn vrouw waren dit belangrijke zaken. Zij kampt al jaren met vage klachten aan spieren en gewrichten, is altijd erg moe, zelfs na een nacht goed slapen stapt zij gebroken uit haar bed.
Maar mijn vrouw is ook meer dan sceptisch en voor zo’n zacht prijsje wordt ‘de stekker’ niet in de markt gezet, dus kwam haar voorstel om het dan eens een maand te proberen!
Ja hoor, das goed, zei Richard! Enigszins verbaast bleven we met ‘de stekker’ achter en zochten een mooi plekje voor ‘m de komende maand.
Persoonlijk voelde ik me opknappen in de dagen die volgde. Ik merkte dat ik veel meer energie had, dat problemen kleiner leken en we konden heel veel meer aan. Terwijl we in een enorm hectische periode zaten, 1 maand voor de opening van onze zaak.
Mijn vrouw voelde het ook, maar had niet de indruk dat het door de memon kwam….?!? Tiepetje ‘moeilijk te overtuigen’
Na een maand fitter en minder moe, viel de beslissing: Nee, het ging ‘m niet worden!!!! U zult nu denken, ja maar jullie hadden er toch zoveel baadt bij? Ja maar mijn vrouw bleef niet overtuigd en de stekker ging retour afzender…….
Nou niet helemaal….
De memon heeft 5 dagen in mijn auto gelegen en ik was KEI kapot als ik thuis kwam. Ik werd helemaal gek van mezelf. Mijn lieftallige echtgenote begon het ook te merken en toen heeft ze haar mening toch bij gesteld, en dus ‘stekker’ weer UIT de auto en in het bekende stopcontact. Hier gaat ie er nooit meer uit!
Zijn alle problemen nu als sneeuw voor de zon verdwenen? Nee, dat ook niet, maar wij runnen een gezin, een huishouden en nu alweer 4 maanden een bloeiend bedrijf met heel veel energie. En dat terwijl mijn vrouw niet meer full-time terug wilde in de fysiotherapie vanwege lichamelijke klachten.
Ik kan iedereen de Memon van harte aanbevelen, vraag me niet naar de werking, maar naar de uitwerking.

Met vriendelijke groeten,
Marieken de Lange

M. Lenten

Graag wil ik wat met u delen over de Memon.


Ben heel erg blij dat ik via de Nes Scan bij Prevent Care door Rian op de hoogte werd gebracht van het bestaan van de Memon. En dat Richard, haar man, ermee is komen testen in ons huis en wat dit met mijn cellen deed was werkelijk ongelofelijk, mijn cellen sloegen dicht als ik met straling in aanraking kwam. Het is namelijk zo dat ik niet tegen straling kan, van computers, zendmasten, mobieltjes, Wi-Fi, enz. Mijn lichaam reageert daar direct op wat tot gevolg heeft dat ik ziek wordt. En dat is een van de redenen dat ik bij Prevent Care ben gekomen. Richard heeft alles goed uitgelegd. Dus dat was ook de reden dat ik de Memon heb aangeschaft en heb er tot nu alleen maar profijt van gehad. Een bijkomend voordeel is dat alle stof direct naar de vloer gaat, ja dat is wel even vaker stofzuigen, maar dat heb ik er graag voor over. Wij hebben net een verbouwing achter de rug met heel veel stof, de Memon was al in huis en deed voorbeeldig zijn werk, alle stof ging direct omlaag en bleef niet zweven, dat is prachtig om te zien. En ik kan u verzekeren dat er werkelijk enorm veel stof was van boren, schuren, frezen enz. Heb nu alweer een aantal maanden de Memon in huis en dat voelt werkelijk heel erg goed. Er is een rust in huis gekomen en zuivere energie en dan voel ik heel erg goed. Door de Memon heb ik weer het gevoel thuis te komen, hier kan ik weer opladen. Op de uitslagen van de nes scan is zichtbaar dat er verbeteringen zijn in mijn lichaam en daar ben ik heel erg blij mee.M. Lenten

Hein

Mijn naam is Hein en ik ben al jaren bang van mobiele telefoons omdat een vriend van me die wel 4 uur per dag dat ding tegen zijn hoofd hield, altijd zei dat zijn rechterslaap dan zo warm werd. Leek me niet gezond. Op een avond de workshop van Richard bijgewoond over gezond wonen en straling. Dan leer je dat er straling in je huis op diverse niveaus kan bestaan. Ik besloot hem te vragen een onderzoek bij mij te doen.
Dat onderzoek nam meer dan twee uur in beslag. Elke kamer werd op drie soorten straling gemeten. Er kwam even later een rapport waar ik van schrok. Ik werk soms wel 10 uur per dag aan mijn bureau. Dat de bluetooth van de gewone telefoon aan mijn oor niet ok was, wist ik wel. Maar de halogeen verlichting, althans de trafo ervan gaf ook enorm veel straling af. Ook de dect telefoons bleken continue veel straling uit te zenden ook als ze niet aanstonden. Ik heb twee wifi zenders in de hal, allebei heel sterk. Op onze slaapkamer stroomdraden onder de hoofden door en trafo’s van de lampen ernaast. Richard heeft me geadviseerd wat ik allemaal zou kunnen aanpassen. Dus bovenstaande apparaten zijn er inmiddels uit. Alles weer met een draad. Maar ja wat doe je met wifi- en dect netwerken van de buren. En alle andere trafo’s van halogeen overal. Ik koos voor een lange termijn investering in een Memon COMBITransformer. Ik had een grotere jongen nodig want mijn huis heeft veel kamers.
Wat ik ervan overhield is dat zo’n apparaat de verschillende soorten straling in je huis meet en dan een soort tegengestelde straling gaat uitzenden. Zoals je nu ook lawaai kunt terugdringen door de tegengestelde golf uit te zenden. Dat apparaat van Richard doet er een paar dagen over om precies het juiste anti-“geluid” samen te stellen. En dan komt Richard nogmaals en meet je huis nog eens op. De 3 stralingen waren allen heel ver naar beneden (ca 50 – 60% met uitschieters naar >80%). Dus ik heb het apparaat gehouden.
Ons huis is natuurlijk gezonder om in te wonen nu. Maar het klinkt gek, het is ook rustiger of serener qua sfeer geworden. Mijn clienten zeggen het ook. Klinkt zweverig misschien maar het is echt zo.
En over zweverig gesproken. Er dwarrelt geen stof meer. Als de zon door de ramen schijnt zag je overal altijd miljoenen stofdeeltjes. Dat was met dat apparaat meteen weg. Krijgen we in ieder geval ook minder fijnstof binnen. Nou je snapt wel, een aanrader dit traject. Vandaar mijn referentie.

Hein uit Ulvenhout

Stig

Dear Richard.

I am now making a test on myself with Memon and since I started I seem to avoid my problems with arythmia which I have had since 2 and a half year!
If I can show this extraordinary activity I also wish to inform the world about it! It is extraordinary what Memon does for our water and wine. I thank once again for showing me to this wonderful product!

Best regards
Stig from Sweden

Vertaling:
Ik doe nu een onderzoek op mijzelf met de memon en sinds ik gestart ben lijkt het dat mijn hartritmestoornis wat ik al 2,5 jaar heb, verdwenen is! Als ik dit bijzonder fenomeen kan aantonen, wil ik het aan de hele wereld vertellen. Het is bijzonder wat memon met water en wijn doet. Ik dank je nogmaals voor het in contact brengen met dit prachtige product.Stig uit Zweden.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven