Onderzoeken

De Memon® transformers vormen een veld rondom zich, maar zijn niet direct meetbaar tenzij met zeer dure toestellen. We kunnen enkel het resultaat of de effecten die de transformers teweegbrengen proberen in kaart brengen.


Memon® heeft een hele reeks van verschillende testen laten uitvoeren door Universiteiten en officiële instanties en ALLE testen hebben drastische resultaten aangetoond wanneer de Memon® technologie werd gebruikt.


Eén van die testen die zij gebruiken om zijn functionaliteit aan te tonen en een objectief vergelijk te maken met de werking van andere producten op de markt is de bioresonantie methode. Deze test houdt in dat frequenties, gegenereerd door een generator, worden uitgestuurd in bijvoorbeeld een waterstaal of een testpersoon of om het even wie of wat men wenst te testen.
Wanneer het testobject resonantie vertoont met een bepaalde frequentie duidt dit dat deze frequentie aanwezig is. (resonantie principe, zoals twee stemvorken van gelijke toon, wanneer de ene vork een toon maakt, gaat de andere automatisch beginnen meetrillen omwille van de gelijke eigen frequentie). De pathogene frequenties zijn ondertussen door de wetenschap in kaart gebracht.


Men kan met de bioresonantiemeting gaan meten indien deze frequenties aanwezig zijn. Er is vastgesteld dat bij gebruik van de Memon® technologie alle pathogene frequenties niet meer aanwezig zijn in de testpersonen/objecten. Dit betekent dat geen ziekmakende informaties het lichaam nog onder druk kunnen zetten wanneer je je in een ontstoorde ruimte bevindt of wanneer je geharmoniseerd water drinkt.


Testen

Dit is een reeks van testen die werden uitgevoerd door onafhankelijke instanties en universiteiten. Je vindt heel wat informatie op “www.memon.eu”. Deze reeks wordt steeds aangevuld door nieuwe resultaten.
 
1. Mittelungen Klosterneuburg.
Test uitgevoerd door het Federale Ministerie van Landbouw, Oostenrijk op aardbeien. Deze test richtte zich op het verschil in kwaliteit tussen conventioneel besproeien van de aardbeien en geïnformatiseerd water behandeld door de Memon® transformer. Deze test is voor Memon® heel belangrijk omdat deze test duidelijk aantoont dat informatie heel belangrijk is. In plaats van chemicaliën te sproeien, besproei je met water waarvan zijn informatie werd getransformeerd door de Memon® transformer en dit resulteert in een superieur resultaat.
2. Bioresonantie methode
3. IG BCE Studie
    Uitgevoerd door een Duitse vakbond. Drie parallel gevoerde testen tonen elk op zich duidelijke resultaten. 1 bloed test, 1 energie meting op de meridianen en 1 test waar een vragenlijst werd voorgelegd aan de testpersonen naar hun symptomen.
4. Acupunctuur meting
5. Analyse Zwembadwater
    Het openluchtzwembad te Stadensen in Zuid-Duitsland is nu vrij van
    gebruik van Chloor in het water.
6. Biophotonen analyse
7. Dark field blood analyse
8. Hagalis Kristal analyse
9. Kristal fotografie Emoto
10.Lucht deeltjes meting
11.Physical-Medical Resonance Meting
12.Biofeedback meting
13.Water Maturation Methode
14.Studie uitgevoerd op het effect op kippen.
     50% minder sterfte van de dieren.
15.Koper Chloride Kristallisatie test
16.I-Health meting
17.Imedis Diagnostiek en Therapie test
18.Test uitgevoerd door Mikro Medica Testcentrum


Persoonlijke onderzoeken 

Het is goed mogelijk om zelf ook onderzoek te doen.
Ik heb normaal kraanwater en kraanwater behandeld met een Watertransformer diep ingevroren op -18 C.
Na drie dagen heb ik de ijsblokjes eruit gehaald en direct gefotografeerd.
Hieronder de resultaten.
Links het normale water en rechts het Memonwater.

Gewoon kraanwater Memon kraanwater


Je kan duidelijk zien dat het linker blokje niet helder van structuur is, terwijl het rechter blokje bijna volledig doorzichtig is.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven