Ervaringen van cliënten

Anoniem

Aanvulling op anoniem hieronder: de kat drinkt sinds installatie van memon water+filter nu graag direct uit het kraantje buiten (voorheen liefst uit plasjes regenwater buiten), de planten zien er groener/gezonder uit en maken veel nieuwe scheuten, en een probleempje met huiduitslag in het gezicht begint na 11 jaar langzaam weg te trekken. De investering dus ruimschoots waard.

Anoniem

Hoi Richard,

De memonizerWATER Plus werkt fantastisch! Water is zachter/neutraler van smaak en onze waterkoker is zich aan het ontkalken ;-)
Mooiste was nog wel het pannetje waarin we altijd eieren koken, de kalkaanslag aan de binnenkant moest er altijd met een schuursponsje uit, dat gaat nu vrij vlot met de afwasborstel!
Na het douchen voel je je echt verkwikt doordat je in de douchecel niet meer de slechte deeltjes uit het water inademt.
Kortom bedankt!

Yvonne Boot

Beste Richard en Rian,

Sinds ik de Memon thuis heb, merk ik dat het water veel lekkerder smaakt en dat de lucht een stuk zuiverder is (minder stoffig). Tevens geeft het een veilig gevoel er alles aan te doen om zo gezond mogelijk te leven; voor je eigen gemoedsrust. Onze kat heeft geen last meer van eczeem sinds 2 weken na het plaatsen van de Memon: toeval?? Nu ik op mijn praktijk ook de Memon heb, drinken we hier ook lekkerder water en is de hoge binnenkomst van straling sterk gereduceerd; beter voor mij maar ook voor mijn fysiotherapie-patienten. Hier is het helemaal stoffig wegens uitkleden/handdoeken; deze stofje zakken nu direkt naar beneden en zo kun je ze gemakkelijk opswifferen of stofzuigen. Op je werkplek ben je toch de hele dag, dus ook hier wil ik me veilig en schoon voelen. Niet te vergeten de stralingsweerders voor de telefoon: ik merkte gelijk wanneer de sticker eraf was; mijn oor werd weer warm! Heeft er trouwens wel lang opgezeten hoor. Heb weer gauw een nieuwe besteld!

Met vriendelijke groeten,
Yvonne Boot, Fysiotherapie Kluiskenshof

Yvonne Lewin

Ik had vorige week twee dames vijf nachten te logeren (deden een spirituele cursus bij Roy Martina) en een van de twee is buiten gewoon gevoelig. Kan in hotels nooit slapen, voelt alle energieen nog van vorige gasten. En bij mij.... geslapen als een roos, dankzij ontstoord huis. Leuk he?

Yvonne Lewin

Marieken de Lange

Het was een zonnige dag dat Richard een heleboel interessante dingen kwam vertellen over de Memon. Zo interessant dat ik nu al niet meer weet wat het allemaal was, maar voor mij is het volgende blijven hangen; er bestaat heel veel straling in een huis en ‘de stekker’ neutraliseert dit. Hierdoor ga je een betere sfeer in je huis krijgen en kun je dit voelen aan verschillende dingen. Mij spraken de gezondheidsaspecten erg aan, en ook voor mijn vrouw waren dit belangrijke zaken. Zij kampt al jaren met vage klachten aan spieren en gewrichten, is altijd erg moe, zelfs na een nacht goed slapen stapt zij gebroken uit haar bed.
Maar mijn vrouw is ook meer dan sceptisch en voor zo’n zacht prijsje wordt ‘de stekker’ niet in de markt gezet, dus kwam haar voorstel om het dan eens een maand te proberen!
Ja hoor, das goed, zei Richard! Enigszins verbaast bleven we met ‘de stekker’ achter en zochten een mooi plekje voor ‘m de komende maand.
Persoonlijk voelde ik me opknappen in de dagen die volgde. Ik merkte dat ik veel meer energie had, dat problemen kleiner leken en we konden heel veel meer aan. Terwijl we in een enorm hectische periode zaten, 1 maand voor de opening van onze zaak.
Mijn vrouw voelde het ook, maar had niet de indruk dat het door de memon kwam….?!? Tiepetje ‘moeilijk te overtuigen’
Na een maand fitter en minder moe, viel de beslissing: Nee, het ging ‘m niet worden!!!! U zult nu denken, ja maar jullie hadden er toch zoveel baadt bij? Ja maar mijn vrouw bleef niet overtuigd en de stekker ging retour afzender…….
Nou niet helemaal….
De memon heeft 5 dagen in mijn auto gelegen en ik was KEI kapot als ik thuis kwam. Ik werd helemaal gek van mezelf. Mijn lieftallige echtgenote begon het ook te merken en toen heeft ze haar mening toch bij gesteld, en dus ‘stekker’ weer UIT de auto en in het bekende stopcontact. Hier gaat ie er nooit meer uit!
Zijn alle problemen nu als sneeuw voor de zon verdwenen? Nee, dat ook niet, maar wij runnen een gezin, een huishouden en nu alweer 4 maanden een bloeiend bedrijf met heel veel energie. En dat terwijl mijn vrouw niet meer full-time terug wilde in de fysiotherapie vanwege lichamelijke klachten.
Ik kan iedereen de Memon van harte aanbevelen, vraag me niet naar de werking, maar naar de uitwerking.

Met vriendelijke groeten,
Marieken de Lange

M. Lenten

Graag wil ik wat met u delen over de Memon.


Ben heel erg blij dat ik via de Nes Scan bij Prevent Care door Rian op de hoogte werd gebracht van het bestaan van de Memon. En dat Richard, haar man, ermee is komen testen in ons huis en wat dit met mijn cellen deed was werkelijk ongelofelijk, mijn cellen sloegen dicht als ik met straling in aanraking kwam. Het is namelijk zo dat ik niet tegen straling kan, van computers, zendmasten, mobieltjes, Wi-Fi, enz. Mijn lichaam reageert daar direct op wat tot gevolg heeft dat ik ziek wordt. En dat is een van de redenen dat ik bij Prevent Care ben gekomen. Richard heeft alles goed uitgelegd. Dus dat was ook de reden dat ik de Memon heb aangeschaft en heb er tot nu alleen maar profijt van gehad. Een bijkomend voordeel is dat alle stof direct naar de vloer gaat, ja dat is wel even vaker stofzuigen, maar dat heb ik er graag voor over. Wij hebben net een verbouwing achter de rug met heel veel stof, de Memon was al in huis en deed voorbeeldig zijn werk, alle stof ging direct omlaag en bleef niet zweven, dat is prachtig om te zien. En ik kan u verzekeren dat er werkelijk enorm veel stof was van boren, schuren, frezen enz. Heb nu alweer een aantal maanden de Memon in huis en dat voelt werkelijk heel erg goed. Er is een rust in huis gekomen en zuivere energie en dan voel ik heel erg goed. Door de Memon heb ik weer het gevoel thuis te komen, hier kan ik weer opladen. Op de uitslagen van de nes scan is zichtbaar dat er verbeteringen zijn in mijn lichaam en daar ben ik heel erg blij mee.M. Lenten

Hein

Mijn naam is Hein en ik ben al jaren bang van mobiele telefoons omdat een vriend van me die wel 4 uur per dag dat ding tegen zijn hoofd hield, altijd zei dat zijn rechterslaap dan zo warm werd. Leek me niet gezond. Op een avond de workshop van Richard bijgewoond over gezond wonen en straling. Dan leer je dat er straling in je huis op diverse niveaus kan bestaan. Ik besloot hem te vragen een onderzoek bij mij te doen.
Dat onderzoek nam meer dan twee uur in beslag. Elke kamer werd op drie soorten straling gemeten. Er kwam even later een rapport waar ik van schrok. Ik werk soms wel 10 uur per dag aan mijn bureau. Dat de bluetooth van de gewone telefoon aan mijn oor niet ok was, wist ik wel. Maar de halogeen verlichting, althans de trafo ervan gaf ook enorm veel straling af. Ook de dect telefoons bleken continue veel straling uit te zenden ook als ze niet aanstonden. Ik heb twee wifi zenders in de hal, allebei heel sterk. Op onze slaapkamer stroomdraden onder de hoofden door en trafo’s van de lampen ernaast. Richard heeft me geadviseerd wat ik allemaal zou kunnen aanpassen. Dus bovenstaande apparaten zijn er inmiddels uit. Alles weer met een draad. Maar ja wat doe je met wifi- en dect netwerken van de buren. En alle andere trafo’s van halogeen overal. Ik koos voor een lange termijn investering in een Memon COMBITransformer. Ik had een grotere jongen nodig want mijn huis heeft veel kamers.
Wat ik ervan overhield is dat zo’n apparaat de verschillende soorten straling in je huis meet en dan een soort tegengestelde straling gaat uitzenden. Zoals je nu ook lawaai kunt terugdringen door de tegengestelde golf uit te zenden. Dat apparaat van Richard doet er een paar dagen over om precies het juiste anti-“geluid” samen te stellen. En dan komt Richard nogmaals en meet je huis nog eens op. De 3 stralingen waren allen heel ver naar beneden (ca 50 – 60% met uitschieters naar >80%). Dus ik heb het apparaat gehouden.
Ons huis is natuurlijk gezonder om in te wonen nu. Maar het klinkt gek, het is ook rustiger of serener qua sfeer geworden. Mijn clienten zeggen het ook. Klinkt zweverig misschien maar het is echt zo.
En over zweverig gesproken. Er dwarrelt geen stof meer. Als de zon door de ramen schijnt zag je overal altijd miljoenen stofdeeltjes. Dat was met dat apparaat meteen weg. Krijgen we in ieder geval ook minder fijnstof binnen. Nou je snapt wel, een aanrader dit traject. Vandaar mijn referentie.

Hein uit Ulvenhout

Stig

Dear Richard.

I am now making a test on myself with Memon and since I started I seem to avoid my problems with arythmia which I have had since 2 and a half year!
If I can show this extraordinary activity I also wish to inform the world about it! It is extraordinary what Memon does for our water and wine. I thank once again for showing me to this wonderful product!

Best regards
Stig from Sweden

Vertaling:
Ik doe nu een onderzoek op mijzelf met de memon en sinds ik gestart ben lijkt het dat mijn hartritmestoornis wat ik al 2,5 jaar heb, verdwenen is! Als ik dit bijzonder fenomeen kan aantonen, wil ik het aan de hele wereld vertellen. Het is bijzonder wat memon met water en wijn doet. Ik dank je nogmaals voor het in contact brengen met dit prachtige product.Stig uit Zweden.

Els & Ad

Beste Rian & Richard


Al weer ruim een half jaar geleden hebben we een Memon aangeschaft en ik heb er even behoefte aan om een, positieve, reactie te geven .
Mijn vrouw (Els) was onder behandeling bij Rian, haar probleem: zeer slecht slapen en vermoeidheid. Deze klachten waren voor Rian aanleiding om een celmeting uit te laten voeren op Els.
Daar dit thuis moest gebeuren werd er een afspraak gemaakt met Richard, hij is bouwbioloog en heeft veel ervaring in het biologische "huishouden" van woningen.
De meting bij Els wees uit dat zij een zeer hoge gevoeligheid heeft voor stralingen, Rian had dus gelijk.
Oplossingen, de apparatuur die stralingen veroorzaken zo veel als mogelijk de deur uit.
Echter hoe zit het nu met stralingen van buitenaf??


Els vertelde, na mijn thuiskomst van mijn werk direct de bevindingen, eindelijk was er iemand die haar moeheid en slapeloosheid door brom en pieptonen kon verklaren.
Er was een apparaatje te koop dat de stralingen kon reduceren en "buiten" houden, echter het was wel duur.
Mijn reactie was direct maakt niet uit in dit geval is "gezondheid te koop".
Nog diezelfde avond hebben we bij Richard de Memon opgehaald en geïnstaleerd.
Reeds na 2 á 3 dagen was de brom en piep weg en mijn vrouw sliep als een "os".


Tot heden te dagen helpt het nog steeds en we zijn al weer ruim een half jaar verder.


Richard en Rian bedankt

Met Vriendelijke Groet
Els & Ad

Antoinette

Beste Richard.
Goed nieuws voor jou en ons! Ik ben verbaasd dat het zo goed lijkt te werken!. Piet werkt middenin Rotterdam, overal masten en dergelijke en slaapt ook nog eens in het centrum, kortom kan niet erger. Hierna vliegt hij naar Engeland en dan test ik hem in het weekend. Dat heb ik nu zo’n vier weekenden gedaan en vindt telkens geen electrosmog, ongelofelijk. In het begin nog wel geopathie, maar dat is nu ook weg. Dus, we willen graag de memonizer blijven gebruiken! Tja, wat Piet merkt is het volgende. Hij voelt normaal de straling op zijn lichaam (borst en hoofd) en dat is er gewoon niet. Ook “rare” ogen zijn weg. Ik moest hem even in herinnering brengen wat hij voelde toen!!! Hij komt ook graag in het appartement waar hij nu zit in Rotterdam, is ook goed teken. Ik snap er allemaal geen bal van, maar ben erg blij dat het zo uitpakt.

Antoinette

I.Nagtzaam

We weten het… onze tijd met alle elektronica geeft straling, in huis en buitenshuis. Onzichtbaar maar voor de gevoelige mens zeer aanwezig.
En dan koop ik, na flink sparen, een Memon.
Ik stop die in een stopcontact en wacht af. Niets tegen mijn partner gezegd over wat er als reactie de eerste week mogelijk is.
Dezelfde avond nog voel ik mijn ‘ongemakken’ verergeren. Ik weet dat dat kan en verwelkom het. De volgende dag begint ook mijn partner te klagen dat zijn kwaaltjes opspelen.
Na een week is ‘alle leed’ geleden. We voelen ons fijn en het is rustig, knus, helder en ‘schoon’ in huis. Onze visite geeft aan (zonder dat ze iets weten) dat we toch een heerlijk huisje hebben. Mijn meditatie-bijeenkomsten worden drukker bezocht. De stof in ons huis slaat neer op de vloer waardoor de lucht die wij inademen zuiver is.
De positieve sfeer is voelbaar! Wij waren al graag thuis maar nu is thuis zijn een nog groter feest.

I.Nagtzaam

Hanneke Woerdeman

Ook ik wil hier even mijn waardering uitspreken over Prevent Care; voor orthomoleculair- biofysisch therapeut Rian Bruijne-van Dorst en Woonbioloog Richard Bruijne.
Sinds ik in mijn nieuwe huis woonde, sliep ik slecht, vaak hoofdpijn, hartkloppingen, onrust, moe. Door woonbioloog Richard is er van alles gemeten, electrische- en magnetische wisselspanningsvelden en electrosmog.
Sommige gemeten velden waren te hoog en ook de straling van GSM-masten in de buurt en Dect-telefoons van buren hadden negatieve invloed op mij. Hij raadde mij een apparaatje aan: de z.g. MemonizerCOMBI, dat ongezonde belasting uit de leefomgeving kan neutraliseren. Na twee à drie maanden kreeg het effect. In huis voelde het minder geladen aan en de lucht verbeterde. En ook een goede nachtrust kwam eindelijk weer terug..
De na-metingen die Richard Bruijne (na drie maanden) verrichtte, toonden aanzienlijke verminderingen vergeleken bij de eerste metingen. Bewijs dat de Memonizer ècht werkt.
Dat ik extra gevoelig ben voor stralingen en spanningen bleek uit het NES-scan-onderzoek dat ik bij Rian Bruijne liet doen. Zij gaf me waardevolle voedingsadviezen en natuurlijke supplementen die zorgen voor ontgifting, versterking en bescherming. Ik voel mij tegenwoordig fitter dan ooit! En.. woon nu heerlijk in het nieuwe huis.

Tevreden klant Hanneke Woerdeman, Oosterhout.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven