Car

Technologie, waardoor het goedgevoel een standaard bij de auto-uitrusting wordt.
Beleef het stressvrije gevoel en ontdek een nieuwe vorm van vitaliteit.
Bereik na lange autoritten geconcentreerd en ontspannen uw bestemming.
Elektrosmogbelastingen zijn geneutraliseerd en de luchtkwaliteit is merkbaar verbeterd.
Met de memon® memonizer CAR wordt het autorijden een waar genoegen.

 

Stralingchaos in motorvoertuigen.

De keerzijde van de medaille is dat we ons tijdens het autorijden aan extreem hoge elektromagnetische, elektrostatische spanningen blootstellen, waarvan de intensiteit door de auto als kooi van Faraday, meestal nog wordt versterkt.
Daarbij komen de uitlaatgassen van andere gemotoriseerde verkeersdeelnemers, de uitwaseming uit kunststofbekledingen, schuim van de zittingen en de lijmstoffen die het autorijden tot een extreme situatie voor de bestuurder maken.
Bovendien ontstaan op grond van de verschillende elektrische circuits en de luchtweerstand nog meer elektrostatische spanningsvelden.
De sterkte van een elektromagnetisch veld wordt in Mikrotesla gemeten. 0,1 µTesla is het normale gemiddelde in een woning, 0,2 µTesla telt reeds als een gevaar voor de gezondheid. In auto’s (afhankelijk van het type ) zijn reeds topwaardes gemeten tot 18 µTesla.

 

Herkenning

In samenspel met slechte lucht door uitlaatgassen en uitwasemingen kunnen bij een chauffeur de volgende symptomen optreden die we allemaal herkennen:
• snelle vermoeidheid
• concentratiestoornissen
• prikkelbaarheid
• nervositeit
• verminderd prestatieniveau
• angsten
• gevoeligheid voor stress
 
Door het gebruik van de memon® milieutechnologie wordt de schadelijke informatie van de elektromagnetische en statische velden geneutraliseerd. De memon® milieutechnologie biedt bovendien ook bescherming tegen storende invloeden van buitenaf en vermindert de elektrostatische oplading tot een minimum.

 

Onderzoek

In de maanden februari, maart en april van 2007 werd door memon® in samenwerking met de Duitse vakbond voor mijnbouw, chemie en energie(IGBCE) onder wetenschappelijke begeleiding een reeks testen met vrachtwagenchauffeurs uitgevoerd. In de afsluitende beoordeling werd onder andere vermeld:
Zowel door de objectieve metingen, als door de subjectieve ondervraging van de proefpersonen kon worden gedocumenteerd, dat door de invloed van de memon® Bionic Instruments de belasting op het organisme en stoornissen van de psychische gesteldheid duidelijk kon worden gereduceerd.
En als slotzin:
Derhalve bewijst dit onderzoek, dat door het gebruik van de memon® technologie de schadelijke effecten door elektrosmog en daarmee de belasting voor het organisme duidelijk wordt verminderd.  

Milieu technologie die welzijn heeft als norm.

De Memon® memonizerCar harmoniseert uw voertuig en dat kan resulteren in de volgende positieve resultaten:
• Het neutraliseren van elektrostatische lading.
• Een volledige bescherming in het hele voertuig tegen alle belastende straling zowel in het interieur van de wagen (alle elektrische apparaten, lcd schermen, elektronica, elektrische bedrading, gsm telefoons, gps ontvangers, bluetoothapparaten) als tegen stralingen van buitenaf (zendmasten, hoogspanningsvelden etc.).
• In het voertuig worden schadelijke stoffen geneutraliseerd en er ontstaat een verhoogde ionisatiewaarde, dus: verbeterd, gezond binnenmilieu.
• Vermindert de kans op hinderlijke schokken bij het uitstappen.
• Verhoging van het concentratievermogen.
• Vermindert de kans op hoofdpijn.
• Verminderd brandstofgebruik (dit is mede afhankelijk van de rijstijl van de chauffeur).
• Kans op wagenziekte wordt minimaal.
• Soepeler autorijden, makkelijker sturen.

 

Kostenbesparing

Het brandstofverbruik wordt verlaagd door de elektrostatische oplading van het voertuig te verminderen en daarmee ook de luchtweerstand.
De besparing kan oplopen tot 5 procent, dit is mede afhankelijk van de rijstijl van de chauffeur.

 

Veiligheid & Welzijn

Met de Memon® memonizerCar verbetert het concentratievermogen van de bestuurder en daarmee neemt de kans op ongevallen bij langere ritten af. Deze concentratie wordt tevens hoger, doordat de luchtkwaliteit in het voertuig verbeterd wordt.

              

Type memonizer Car      

Toepassing

memonizer Car A: Personenauto
memonizer Car B: Kleine bus, Camper, Caravan, Hybride auto’s
memonizer Car C: Bus, Vrachtauto, Elektrische auto


De Memon® memonizer Car kan in personenauto’s, hybride auto,s, campers, caravans, vrachtwagens, bussen, elektrische auto’s, maar ook op schepen, jachten en in vliegtuigen worden gebruikt.
De memonizer Car is eenvoudig en gemakkelijk te installeren op de accu van het voertuig.

Klik hier om naar de shop te gaan

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven