Heating

Ook zonder kennis van uw omgeving hebben we een technologie ontwikkeld die harmonisch voor U zorgt.
Ecologie en economie zijn belangrijke factoren waarvoor U bereid bent verantwoordelijkheid te dragen. Ons milieu te beschermen, spaarzaam en kostenbewust te handelen zijn uitdagingen van onze moderne wereld.
De memon® memonizer HEATING beschermt uw verwarmingssyteem, verlaagt de werkingskosten, voorkomt dure reparatiekosten en ondersteunt en stabiliseert de luchtkwaliteit van de ruimtes waarin verwarmingstoestellen of vloerverwarming actief zijn.
 
De prijzen van de fossiele brandstoffen, zoals stookolie zijn de laatste jaren explosief gestegen. De prijs van aardgas stijgt mee, maar ook alternatieve  brandstoffen, zoals pellets of houtspaanders volgen deze trend. Door de beperkte natuurlijke hulpbronnen en de ontwikkelingen op de gehele internationale markt zal dit in de volgende jaren ook wel niet veranderen. Des te vervelender is het, wanneer er behalve de stijgende verwarmingsonkosten ook nog eens plotseling een nieuwe verwarmingsinstallatie moet worden geplaatst.
Ook hier kan de milieutechnologie van memon® u helpen. In dit geval gaat het niet om uw eigen gezondheid, maar ook om de conditie van uw verwarmingsinstallatie of portemonee. Door gebruik te maken van de memon® Bionic Instruments, worden de ketel, leidingen en de verwarmingselementen beschermd. De reparaties kunnen daardoor langer worden uitgesteld en uw portemonnee zal u dankbaar zijn.


Kalk 

Kalk zet zich vast op douchewanden en tegels en verstopt de douchekop en zeefjes. Dat is vervelend, maar daar kan de kalk nog worden verwijderd. De ergste uitwerkingen vertoont kalk echter daar waar men het niet zien kan: namelijk in de leidingen. Vooral bij het verwarmen van het water zet de kalk zich vast in de leidingen en de kranen. Laagje voor laagje, langzaam maar zeker. In het ergste geval kunnen leidingen in de loop van jaren door kalkafzettingen volledig dichtgroeien.
Door de verwijdering van de aanwezige schadelijke trillingsinformatie en de harmonisering van het water door de memon® memonizer HEATING kan roest niet meer zo gemakkelijk worden gevormd en de kalkvorming vermindert aanzienlijk. Bovendien heeft de memon® memonizer HEATING een positieve en stabiliserende invloed op de luchtkwaliteit.

De memon® memonizer HEATING  zorgt ervoor dat:
• uw verwarmingsinstallatie wordt beschermd
• zonder chemische toevoegingen functioneert
• de exploitatiekosten worden verlaagd
• dure reparatiekosten worden voorkomen en
• de luchtkwaliteit in ruimtes met verwarmingselementen wordt
   ondersteund en gestabiliseerd
 
 
Klik hier om naar de shop te gaan

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven