Welkom op de MEMON® Bionic Instruments site.
 
Na een succesvolle ontwikkeling onder leiding van technicus en onderzoeker Winfried Dochow van het Duitse bedrijf MEMON® Bionic Instruments en 10 jaar ervaring met dit product in Duitsland,introduceert Prevent Care Woonbiologie in Nederland de MEMON® Bionic Instruments productenlijn.
 
 
MEMON® werking aangetoond door onafhankelijk instituut.
Op de Videopagina staan twee filmpjes van een onderzoek dat uitgevoerd is door AeroMess. Dit onafhankelijke meetinstituut heeft een fijnstofmeting gedaan op een school te Pijnacker. Het geheel stond onder controle van Frans Rasenberg van de TU Delft.
De resultaten van dit onderzoek zijn op verzoek per email verkrijgbaar.
 
Dit onderzoek is er één van velen die in het buitenland gedaan zijn.
 
Over MEMON® Bionic Instruments
Onder leiding van technicus en onderzoeker Winfried Dochow is het na jarenlang intensief onderzoek in het instituut voor Bio-energetische Analysen gelukt een memonizersysteem te ontwikkelen dat in staat is de mens tegen de negatieve energetische werking van straling te beschermen.
De MEMON® memonizer werkt volgens het interferentieprincipe. Dat betekent als de golfberg en het golfdal elkaar treffen ze elkaar volledig opheffen. (destructieve interferentie). Het gevolg is dat er een verschuiving plaats vindt van de polariteitvlakken; de minpool wordt een pluspool. Door deze beide gebeurtenissen worden de informatiefrequenties energetisch geharmoniseerd en blijven de biologische regelsystemen van mens, dier en plant in evenwicht.
De MEMON® Bionic Instruments producten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en onderzoek. Het resultaat hiervan zijn de beschermingsproducten genaamd; MEMON® Memonizers, die de woon/werk omgeving vrijmaken van de invloeden van schadelijke informatiegolven met tegengestelde signalen.
Het werkingsprincipe is onder de naam  (Informatie Polarisatie Interferentie Chip Technologie) gepatenteerd en is zeer uitgebreid onderzocht in honderden biologische testen.

MEMON® producten zijn er voor:
  •    Woonomgevingen, Werkomgevingen, Tuinbouw
  •    Drinkwater, Zwembaden, Sauna’s
  •    Automobielen, Vrachtauto’s, Campers
  •    Mobiele telefoons, DECT telefoons, Binnenmilieu
  •    Elektrosmog

Tevreden klanten.
Sinds de start van het bedrijf zijn er inmiddels vele tienduizenden tevreden gebruikers van MEMON® producten.
Tevreden klanten hebben intussen hun kraanwater en de lucht in het gehele huis geoptimaliseerd en elektrosmog en aardstraling geharmoniseerd. Onze klanten ervaren een verhoogde vitaliteit, voelen zich beter en harmonischer en ondervinden een aanzienlijk betere levenskwaliteit.
Vele natuurartsen en therapeuten adviseren hun cliënten om hun woonhuis, werkomgeving of voertuig van MEMON® producten te voorzien.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven