Werking

Verkorte uitleg werking Memon® memonizers.

De memon® memonizers creëren een volledig veld rond de woning, appartement, het gebouw of voertuig waar deze transformer wordt geïnstalleerd. Dit veld wordt gevormd door alle leidingen die zich in het huis bevindt, die als antennes gaan fungeren. De informatie wordt overgezet op de luchtmoleculen die zich in de lucht bevinden en vormt op deze manier een volledig veld binnen de woning die alle ziekmakende informaties gaat neutraliseren.

 

Invloeden

Zowel invloeden van hoogspanningsmasten, stralingen van zenders en gsm masten, aardstralen etc. worden ontdaan van hun schadelijke effecten. Tevens wordt de kwaliteit van de lucht heel wat verbeterd. Hoe meer negatieve ionen er geteld worden binnen een woonruimte, hoe hoger de kwaliteit is van de lucht. Aan zee worden gemiddeld 800 negatieve ionen gemeten per kubieke centimeter. De Memon® memonizers produceren geen ionen. Dit zou manipulatie betekenen. De functie van de memonizers bestaat erin de negatieve ionen niet te verstoren.
Kunstmatig gecreëerde ionen die via ionisatietoestellen worden aangemaakt bevatten op hun beurt pathogene
informaties. Daarenboven dien je een enorm groot aantal ionen te produceren. Het is vooralde statische elektriciteit die zorgt voor de nefaste conditie van de ionen in je leefruimte. Een tweede probleem is de vorming van stof. Dat stof kan virussen en bacteriën bevatten. Een gebonden ion met dergelijke stofdeeltjes wordt positief geladen. De elektrostatische energie op zich is eveneens positief en duwt deze deeltjes terug de lucht in.

 

 Elektrostatische Energie 

We hebben een verhoogde opbouw van Elektrostatische energie in onze leefomgeving omdat we steeds meer kunstmatige materialen gaan gebruiken. Elektrostatische energie is tevens pathogeen. Het installeren van de Memon® memonizer zorgt voor een vermindering van stof met 60 tot 80% en er zullen veel meer negatieve ionen gemeten worden. Testen hebben aangetoond dat zowel in huizen op het platteland als in de stad, appartementen, kantoren, fabrieken, wagens etc. de gemeten stofdeeltjes telkens drastisch is gedaald.
Tevens neutraliseert dit veld de geopathische stoorvelden in huis.

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven