Welkom bij Prevent Care Woon(Bouw)biologie.

Bouwen is een ingewikkeld proces. Gezond Bouwen is nog veel moeilijker. Maar we willen wel allemaal een prettig huis, een plek waar we tot rust komen en wat u beschermd tegen de invloeden van buiten. Echter ook een huis kan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid. De oplossing is er voor te zorgen dat uw huis een positieve invloed heeft op uw gezondheid.

 

Een huis is bedoeld om te verbinden, niet te isoleren.

Waarmee wil je verbinden? Met Internet/5G of de 5 elementen van de natuur.

 

Wat kan de bouwbiologie voor je betekenen?

 

Bouwbiologie is een integrale wetenschap over de mens en zijn omgeving. Hierbij staat de gezondheid van de mens centraal. Op het snijvlak van architectuur, bouwkunde, scheikunde, natuurkunde, geneeskunde worden positieve en negatieve invloeden op het welzijn van de mens onderzocht en met elkaar in verband gebracht.

In tijden van een verhoogde noodzaak tot verduurzaming van de bouw en de bebouwde omgeving verdient de bouwbiologie internationaal steeds meer aandacht.

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing, opwekking, telecommunicatie maar ook nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg vragen om een interdisciplinaire integrale kijk op onze gebouwen, ons gedrag en onze keuzes. Dat is precies wat bouwbiologie doet: kennis delen, preventief handelen, toekomstgericht kiezen.

  

Ondersteuning

 

Op deze website wil ik u kennis laten maken met alle gebieden waarop een Baubiologe IBN/Bouwbioloog IBB/woonbioloog u kan helpen.

Naast bespreking van probleemgebieden zal ik aandacht geven aan hulpmiddelen. Hulpmiddelen waarvan ik zelf ervaren heb dat ze doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Resultaat is dat u gaat nadenken over echt Bewust Leven, Gezond Wonen.

Ik wil u daar graag bij helpen.

 

Nieuw

 

Nieuw is de pagina over Gezond Wonen. Een nieuwe manier van aanpak binnen het bouwconcept gericht op Gezond Bouwen en Wonen.

Kijk ook eens bij de ervaringen van mensen.

 

Op de pagina Onderzoeken kunt u verschillende soorten van onderzoek vinden die wij kunnen uitvoeren.

Wilt u weten hoe het met u en/of uw woning/werkruimte gesteld is, vraag dan een onderzoek aan.

 

Op deze pagina kunt u alles lezen over American Clay en de vele mooie eigenschappen en toepassingen.

Ik wens u veel leesplezier.


Richard Bruijne

 

 

Klik hieronder voor een gratis half uur advies.

gratis half uur advies

Prevent Care Woonbiologie
Richard Bruijne
Harpdreef 50
4876 ZZ Etten-Leur


T: 076-5032430
Contact

 
   

 

 
Uw Privacy in overeenstemming met de AVG.

 

 
^ Naar boven